Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Bezienswaardigheden in Barcelona » Fietstours in Barcelona

Fietstours in Barcelona

Fietstours in Barcelona

Fietsen in Barcelona is waarschijnlijk een van de leukste activiteiten die je kunt ondernemen tijdens een stedentrip naar Barcelona. Maar Barcelona echt goed leren kennen zal je pas doen met een fietstour onder begeleiding van een lokale gids. Dat is de reden waarom het aan te raden is om een fietstour aan het begin van je vakantie of stedentrip te boeken. In Barcelona worden daarnaast dagelijks allerlei soorten fietstours georganiseerd, van fietstours met Gaudí als thema tot aan heerlijke tapas fietstours. Vele daarvan zijn zelfs in het Nederlands beschikbaar.

Tip: wil je zelf op pad gaan en Barcelona op de fiets verkennen? Huur dan een fiets bij een van deze fietsverhuurders en volg een van mijn fietsroutes door de stad!

Fietsen in Barcelona met Nederlandse gids

Een toeristische stadstour op de fiets in Barcelona; is het wel de moeite? Jazeker! Zelfs een stadskenner kan tijdens zo’n fietstour leuke nieuwe verhalen horen en nieuwe plekken ontdekken. En dat kan ook gewoon in het Nederlands! Wil je fietsen in Barcelona met een Nederlandstalige gids, boek dan een van de fietstours van onderstaande Nederlandse bedrijven in Barcelona. Gezien de populariteit van de fietstours in Barcelona, is het zeker raadzaam om je fietstour van tevoren online te boeken, al helemaal wanneer je met een groep reist of met een privégids op pad wilt. Op deze manier ben je verzekerd van een plek en fiets op je gewenste dag.

Barcelona highlight fietstour met Nederlandse gids

Met deze fietstour ontdek je de hoogtepunten van Barcelona in mum van tijd op een leuke, sportieve én milieuvriendelijke manier! De Nederlandse gids zal je leiden langs de hoogtepunten die je absoluut niet mag missen in Barcelona zoals het Parc de la Ciutadella, het prachtige strand en de overweldigende Sagrada Família. De gids kent ook allerlei weetjes over wat je allemaal ziet en zal je verrassen met interessante feiten en verhalen over de stad. Kortom, deze fietstour is de perfecte manier om kennis te maken met de Catalaanse hoofdstad. Ook aan de kinderen is gedacht, deze kunnen namelijk ook mee met de tour!

Tip: boek alvast je highlight fietstour

Barcelona Highlight Fietstour (Nederlandse gids)Fietsend de highlights van Barcelona bekijken. Laat de gids je leiden langs alle hoogtepunten en verborgen plekjes van Barcelona! Reserveer hier je fietstour langs de hoogtepunten van Barcelona met Nederlandstalige gids. Prijs vanaf €25,- p.p. (€19,50 voor kinderen 0-16). Taal: Nederlands. Vertrektijd: iedere dag om 10:30. Duur: 3 uur.

Koop nu >
 • Praktische informatie:
  Wat: highlight fietstour in Barcelona (Nederlandse gids)
  Waar: vertrekpunt fietswinkel Budget Bikes (Plaça de la Llana, 3) in El Born
  Metro: Jaume I (L4)
  Wanneer: dagelijks om 10:30 uur
  Prijs: vanaf €25,- per persoon (€19,50 voor kinderen tussen 0 en 16 jaar oud) inclusief fietshuur en Nederlandse gids
  Duur: 3 uur
  Taal: Nederlands

Privé fietstour in Barcelona met Nederlandse gids

Geen grote groepen maar een gids die er alleen voor jou is en naar je wensen en behoeftes zal luisteren! Bij deze privé fietstour van Budget Bikes wordt je begeleid door Nederlanders die in de stad wonen en dus alle geheimpjes en leuke adressen weten. Kies voor een privé tour van 3 uur en fiets langs de bekende maar ook minder bekende bezienswaardigheden van Barcelona.

Tip: boek alvast je privé fietstour

Boek nu een exclusieve privé fietstour bij Budget Bikes en ga op pad met een echte Nederlandse gids. Fiets langs de mooiste en meest verborgen plekken van Barcelona. Aan te raden voor een unieke en persoonlijke ervaring. Prijs vanaf: €40,- p.p. Taal: Nederlands. Vertrektijd: iedere dag om 10:30. Duur: 3 uur.

Koop nu >
 • Praktische informatie:
  Wat: privé fietstour in Barcelona (Nederlandse gids)
  Waar: vertrekpunt fietswinkel Budget Bikes (Plaça de la Llana, 3) in El Born
  Metro: Jaume I (L4)
  Wanneer: dagelijks om 10:30 uur
  Prijs: vanaf €40,- per volwassen inclusief fietshuur en Nederlandse gids
  Duur: 3 uur
  Taal: Nederlands
Tip: er zijn verschillende Nederlandse bedrijven actief in Barcelona waar je terecht kunt voor een originele wandeltocht, een fietstour langs alle bezienswaardigheden of unieke belevenissen. Wil je Barcelona verkennen met een professionele Nederlandse gids, dan raad ik je aan om contact op te nemen met Robbcn, de enige Nederlandstalige gids in Barcelona met officiële licentie. Boek één van zijn tours (of fietstours) en ontdek alles wat de stad te bieden heeft!

E-bike fietstour in Barcelona

Wil je op een ontspannen en makkelijke manier de stad verkennen, kies dan voor een e-bike fietstour. Fietsen op een elektrische fiets kost namelijk een stuk minder moeite dan fietsen op een gewone fiets. Daardoor is het een stuk makkelijker om lange of uitdagende fietstochten te maken. De tours op elektronische fietsen zijn dus voor iedereen geschikt, jong en oud, en bieden uitkomst voor bezoekers die geen lange of uitdagende fietstochten meer kunnen doen. Met een lokale gids, die Spaans, Catalaans en Engels spreekt, verken je de hoogtepunten van de stad in 2,5 tot 3 uur tijd.

Tip: boek alvast je e-bike fietstour

E-bike fietstour in BarcelonaBoek nu een e-bike fietstour en fiets zonder moeite langs de mooiste plekken van Barcelona. Je kunt kiezen uit verschillende fietstours: de Gaudí highlights, met optie voor skip-the-line-tickets voor de Sagrada Família en de bohemienne wijken (El Born, La Barceloneta en de Gotische wijk), met optie voor een tapas- en wijnproeverij. Prijs vanaf €39,- p.p. Taal: Spaans, Catalaans, Engels. Vertrektijd: iedere dag om 11:00 en 16:00 uur. Duur: 2,5 tot 3 uur. Kinderstoelen worden gratis aangeboden.

Koop nu >
 • Praktische informatie:
  Wat: e-bike fietstour in Barcelona (Spaans, Catalaans, Engels)
  Waar: vertrekpunt fietswinkel Barcelona Ebikes (Carrer Montsió, 10)
  Metro: Jaume I (L4)
  Wanneer: dagelijks om 11:00 en 16:00 uur
  Prijs: vanaf €39,- per volwassen inclusief elektrische fiets, helm, waterfles en lokale gids. Gratis kinderzitjes.
  Duur: 2,5 tot 3 uur
  Taal: Spaans, Catalaans en Engels

Overige fietstours in Barcelona

Mixed Barcelona fietstour
Barcelona Mixed fietstour - Activiteiten in BarcelonaOntdekkingstocht door de historische stad, de buurt El Born en het strand van Barcelona. Met Nederlandse gids. Tickets vanaf €22,- p.p. Duur: 3 uur.

Info & tickets >

Tapas fietstour
Tapas fietstour - Activiteiten in BarcelonaPerfecte combi om de stad te leren kennen én tapas te eten. Met ervaren Nederlands & Engels sprekende gids. Tickets vanaf €35 p.p. Duur: 3 uur.

Info & tickets >

Gaudí fietstour
Gaudí fietstour - Activiteiten in BarcelonaVerken het Barcelona van Gaudí en al zijn bouwwerken op de fiets met behulp van een ervaren gids. Taal: Nederlands. Tickets vanaf €25,- p.p. Duur: 3 uur.

Info & tickets >
Montjuïc privé fietstocht
Montjuïc prive fietstocht - Activiteiten BarcelonaOntdek de omgeving van Montjuïc op de fiets met een ervaren gids. Taal: Nederlands of Engels. Tickets vanaf €35,- p.p. Duur: 3 uur.

Info & tickets >

Gotische wijk fietstour
Gotische wijk fietstour - Activiteiten BarcelonaOntdek het historische centrum van Barcelona, de Gotische wijk, op de fiets. Taal: Nederlands of Engels. Tickets vanaf €24,- p.p. Duur: 3 uur.

Info & tickets >

Street art fietstour
Street art fietstour Barcelona - Activiteiten BarcelonaErvaar urban art tijdens deze unieke street art fietstour. Taal: Engels, Spaans, Frans, Duits en Russisch. Tickets vanaf €21,- p.p. Duur: 3 tot 5 uur.

Info & tickets >
Delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone