Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je trip naar Barcelona.

Home » Bezienswaardigheden in Barcelona » Wandeltours in Barcelona

Wandeltours in Barcelona

Wandeltours Barcelona

Als je veel van Barcelona wilt zien en leren, ga dan mee met een van de wandeltours die dagelijks aangeboden worden. Er zijn veel verschillende tours om uit te kiezen en er is altijd een stadsbewoner bij om je allerlei interessante feitjes te vertellen. Neem bijvoorbeeld de tapas wandeltour om de leukste tapasbarretjes van Barcelona te bezoeken. Of volg de avondwandeling om Barcelona’s bruisende nachtleven te beleven. Maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een stadswandeling waarbij je het historische centrum van Barcelona beter leert kennen. Wil je liever zelf op pad gaan, volg dan een van mijn wandelroutes langs de mooiste wijken en geheime plekken in de stad.

Tip: er zijn verschillende Nederlandse bedrijven actief in Barcelona waar je terecht kunt voor een originele wandeltocht, een fietstour langs alle bezienswaardigheden of unieke belevenissen. Wil je Barcelona verkennen met een professionele Nederlandse gids, dan raad ik je aan om contact op te nemen met Robbcn, de enige Nederlandstalige gids in Barcelona met officiële licentie. Boek één van zijn tours (ook fietstours) en ontdek alles wat de stad te bieden heeft!

Wandeltours in Barcelona met Nederlandse gids

Een toeristische rondleiding in Barcelona; is dit wel de moeite waard? Jazeker! Barcelona ontdekken samen met een gids (en tevens stadsbewoner) is de beste manier om Barcelona met een unieke kijk te leren kennen. Je gids kan namelijk je zó veel meer vertellen over Barcelona: van leuke weetjes of historische feiten en lokale gewoontes tot aan waar de lekkerste tapasbars zijn of waar je gezellig uit kunt gaan. En dat kan ook gewoon in het Nederlands! Zoek je een rondleiding in Barcelona met een Nederlandstalige gids, boek dan een van de wandeltours van onderstaande Nederlandse bedrijven in Barcelona.

Stadswandeling Barcelona met Nederlandse gids

Ontdek al wandelend samen met een Nederlandstalige gids de mooiste bezienswaardigheden van het centrum van Barcelona. In twee uur loop je met een kleine en overzichtelijke groep door het centrum van Barcelona, de Gotische wijk, El Born en El Raval, en krijg je een fantastische indruk van de Catalaanse hoofdstad, zijn geschiedenis en mooiste bezienswaardigheden. Extra leuk: de tour wordt afgesloten met een gratis drankje in een authentieke Catalaanse bar!

Tip: het is aan te raden om deze tour aan het begin van je vakantie te doen.

Tip: boek alvast je stadswandeling Barcelona

Stadswandeling Barcelona met Nederlandse GidsDe ideale introductie tot Barcelona: verken de hoogtepunten van de stad en laat je overrompelen door de geschiedenis van Barcelona. Met gratis drankje aan het einde van de tour bij een authentieke Catalaanse bar! Reserveer hier je stadswandeling Barcelona met Nederlandstalige gids. Prijs vanaf €19 p.p. Taal: Nederlands. Vertrektijd: iedere dag om 10:00 of 16:00 uur. Duur: 2 uur.

Koop nu >
 • Praktische informatie:
  Wat: stadswandeling Barcelona (Nederlandse gids)
  Waar: vertrekpunt metrostation Barceloneta
  Metro: Barceloneta (L4)
  Wanneer: dagelijks om 10:00 uur op dinsdag, donderdag, zaterdag en om 16:00 uur op maandag, woensdag, vrijdag en zondag
  Prijs: vanaf €19 per persoon
  Duur: 2 uur
  Taal: Nederlands

Overige wandeltours in Barcelona

Gaudí wandeltour
Gaudí wandeltour - Activiteiten BarcelonaVerken alle werken van Gaudí tijdens dit wandeltocht. Taal: Engels, Spaans, Frans en Duits. Tickets vanaf €48,- p.p. (incl. touringcar). Duur: 4 uur.

Info & tickets >

Gotische wijk wandeltour
Gotische wijk wandeltour - Activiteiten BarcelonaVerken de oudste wijk van Barcelona en al zijn geheimen. Taal: Engels, Spaans, Frans en Duits. Tickets vanaf €21,- p.p. Duur: 2 uur.

Info & tickets >

Barcelona tapas tour
Tapastour-Barcelona---Wat-te-doenOntdek de Catalaanse keuken en typische Catalaanse tapas bars samen met een Nederlandse gids. Taal: Nederlands. Tickets vanaf €40 p.p. Duur: 2 uur.

Info & tickets >
Familie wandeltour
Familie wandeltour - Activiteiten BarcelonaGa op pad met het hele gezin en verken de stad met muziek, legendes en snoep. Taal: Engels. Tickets vanaf €15,- p.p. (gratis tot 3 jaar). Duur: 2,5 uur.

Info & tickets >

Modernisme wandeltour
Modernisme wandeltour - Activiteiten BarcelonaOntdek het Modernisme, de stijl die Barcelona transformeerde. Taal: Engels, Frans, Spaans en Catalaans. Tickets vanaf €14,40,- p.p. Duur: 2 uur.

Info & tickets >

Avondwandeling Barcelona
Avondwandeling Barcelona Nederlandse gids - Activiteiten BarcelonaBeleef de gezellige ambiance van Barcelona bij nacht tijdens deze avondwandeling. Taal: Nederlands. Tickets vanaf €28,- p.p. Duur: 2 uur.

Info & tickets >
Montjuïc wandeltour
Montjuïc wandeltour - Activiteiten BarcelonaVerken de Montjuïcberg en al zijn geheimen tijdens deze tour. Taal: Engels, Spaans, Frans en Duits. Tickets vanaf €21,- p.p. Duur: 1,5 uur.

Info & tickets >

Picasso wandeltour
Picasso wandeltour - Activiteiten BarcelonaLoop in de voetsporen van Picasso en bezoek het Museum Picasso. Taal: Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans. Tickets vanaf €36,- p.p. Duur: 1,5 uur.

Info & tickets >

Duistere kant van Barcelona
Duistere kant van Barcelona wandeltour - Activiteiten BarcelonaVolg deze intrigerende avondtour over de duistere kant van Barcelona in de Middeleeuwen. Taal: Engels. Tickets vanaf €15,- p.p. Duur: 2 uur.

Info & tickets >
Delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone