Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je trip naar Barcelona.

Home » Bezienswaardigheden in Barcelona » Wandeltours Barcelona

Wandeltours Barcelona

Als je veel van Barcelona wilt zien en leren, ga dan mee met een van de wandeltours die dagelijks aangeboden worden. Er zijn veel verschillende tours om uit te kiezen en er is altijd een stadsbewoner bij om je allerlei interessante feitjes te vertellen. Neem bijvoorbeeld de tapas wandeltour om de leukste tapasbarretjes van Barcelona te bezoeken. Of volg de avondwandeling om Barcelona’s bruisende nachtleven te beleven. Maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een stadswandeling waarbij je het historische centrum van Barcelona beter leert kennen. Wil je liever zelf op pad gaan, volg dan een van mijn wandelroutes langs de mooiste wijken en geheime plekken in de stad.

Wandeltours in Barcelona met Nederlandse gids

Een toeristische rondleiding in Barcelona; is dit wel de moeite waard? Jazeker! Barcelona ontdekken samen met een gids (en tevens stadsbewoner) is de beste manier om Barcelona met een unieke kijk te leren kennen. Je gids kan namelijk je zó veel meer vertellen over Barcelona: van leuke weetjes of historische feiten en lokale gewoontes tot aan waar de lekkerste tapasbars zijn of waar je gezellig uit kunt gaan. En dat kan ook gewoon in het Nederlands! Zoek je een rondleiding in Barcelona met een Nederlandstalige gids, boek dan een van de wandeltours van onderstaande Nederlandse bedrijven in Barcelona.

Stadswandeling Barcelona met Nederlandse gids

Ontdek al wandelend samen met een Nederlandstalige gids de mooiste bezienswaardigheden van het centrum van Barcelona. In twee uur loop je met een kleine en overzichtelijke groep door het centrum van Barcelona, de Gotische wijk, El Born en El Raval, en krijg je een fantastische indruk van de Catalaanse hoofdstad, zijn geschiedenis en mooiste bezienswaardigheden. Extra leuk: de tour wordt afgesloten met een gratis drankje in een authentieke Catalaanse bar!

Tip: het is aan te raden om deze tour aan het begin van je vakantie te doen.

Tip: boek alvast je stadswandeling Barcelona

Stadswandeling Barcelona met Nederlandse GidsDe ideale introductie tot Barcelona: verken de hoogtepunten van de stad en laat je overrompelen door de geschiedenis van Barcelona. Met gratis drankje aan het einde van de tour bij een authentieke Catalaanse bar! Reserveer hier je stadswandeling Barcelona met Nederlandstalige gids. Prijs vanaf €19 p.p. Taal: Nederlands. Vertrektijd: iedere dag om 10:00 of 16:00 uur. Duur: 2 uur.

Koop nu >
 • Praktische informatie:
  Wat: stadswandeling Barcelona (Nederlandse gids)
  Waar: vertrekpunt metrostation Barceloneta
  Metro: Barceloneta (L4)
  Wanneer: dagelijks om 10:00 uur op dinsdag, donderdag, zaterdag en om 16:00 uur op maandag, woensdag, vrijdag en zondag
  Prijs: vanaf €19 per persoon
  Duur: 2 uur
  Taal: Nederlands

Privé wandeltour in Barcelona met Nederlandse gids

Voor een onvergetelijke en persoonlijke ervaring kies je voor een tour door Barcelona met een privé gids. Bij de privé wandeltours van BroodenTomaat word je rondgeleid door Nederlanders die al jaren in de stad wonen. Je kunt kiezen uit meerdere tours, zoals de ‘Ruta Centro’ (stadswandeling door het historische centrum van Barcelona), de ‘Barrio Gràcia’ (een tour door het volkswijkje Gràcia) en de ‘Gaudí en Eixample wandeltour’ (langs de mooiste bouwwerken uit het Modernisme). Maar ook voor speciale tours zoals een familie wandeltour of een wandeling met wijnproeverij, ben je hier aan het goede adres!

Tip: reis je met kinderen, boek dan de familie wandeltour van BroodenTomaat om samen met je gezin op pad te gaan. Deze tour is leerzaam, gericht op het hele gezin, weg van de gebaande paden, privé en vooral gezellig!

Tip: boek alvast je privé wandeltour via BroodenTomaat
Privé wandeltour in Barcelona met Nederlandse gidsBoek nu een exclusieve privé wandeltour bij BroodenTomaat om al wandelend kennis te maken met Barcelona. Met verschillende tours om uit te kiezen aan de hand van je interesses! Aan te raden voor een unieke en persoonlijke ervaring. Prijs vanaf: €26,- p.p. (€10 voor kinderen 0-5). Taal: Nederlands. Vertrektijd: iedere dag om 10:00, 10:30 en 15:00 uur. Duur: 2 uur.

Koop nu >
 • Praktische informatie:
  Wat: privé wandeltour in Barcelona (Nederlandse gids)
  Waar: vertrekpunt Plaça Catalunya
  Metro: Catalunya (L1, L3, L6 en L7)
  Wanneer: meeste tours dagelijks aangeboden om 10:00, 10:30 en 15:00 uur
  Prijs: vanaf €26 per persoon (€10 voor kinderen van 0 tot 5 jaar oud)
  Duur: 2 uur
  Taal: Nederlands
  Tip: privé wandeltours voor de hele gezin worden hier ook aangeboden. De familie wandeltour is aan te raden voor ouders met kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Overige wandeltours in Barcelona

Gaudí wandeltour
Gaudí wandeltour - Activiteiten BarcelonaVerken alle werken van Gaudí tijdens dit wandeltocht. Taal: Engels, Spaans, Frans en Duits. Tickets vanaf €48,- p.p. (incl. touringcar). Duur: 4 uur.

Info & tickets >

Gotische wijk wandeltour
Gotische wijk wandeltour - Activiteiten BarcelonaVerken de oudste wijk van Barcelona en al zijn geheimen. Taal: Engels, Spaans, Frans en Duits. Tickets vanaf €21,- p.p. Duur: 2 uur.

Info & tickets >

Barcelona tapas tour
Tapastour-Barcelona---Wat-te-doenOntdek de Catalaanse keuken en typische Catalaanse tapas bars samen met een Nederlandse gids. Taal: Nederlands. Tickets vanaf €40 p.p. Duur: 2 uur.

Info & tickets >
Familie wandeltour
Familie wandeltour - Activiteiten BarcelonaGa op pad met het hele gezin en verken de stad met muziek, legendes en snoep. Taal: Engels. Tickets vanaf €15,- p.p. (gratis tot 3 jaar). Duur: 2,5 uur.

Info & tickets >

Modernisme wandeltour
Modernisme wandeltour - Activiteiten BarcelonaOntdek het Modernisme, de stijl die Barcelona transformeerde. Taal: Engels, Frans, Spaans en Catalaans. Tickets vanaf €14,40,- p.p. Duur: 2 uur.

Info & tickets >

Avondwandeling Barcelona
Avondwandeling Barcelona Nederlandse gids - Activiteiten BarcelonaBeleef de gezellige ambiance van Barcelona bij nacht tijdens deze avondwandeling. Taal: Nederlands. Tickets vanaf €28,- p.p. Duur: 2 uur.

Info & tickets >
Montjuïc wandeltour
Montjuïc wandeltour - Activiteiten BarcelonaVerken de Montjuïcberg en al zijn geheimen tijdens deze tour. Taal: Engels, Spaans, Frans en Duits. Tickets vanaf €21,- p.p. Duur: 1,5 uur.

Info & tickets >

Picasso wandeltour
Picasso wandeltour - Activiteiten BarcelonaLoop in de voetsporen van Picasso en bezoek het Museum Picasso. Taal: Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans. Tickets vanaf €36,- p.p. Duur: 1,5 uur.

Info & tickets >

Duistere kant van Barcelona
Duistere kant van Barcelona wandeltour - Activiteiten BarcelonaVolg deze intrigerende avondtour over de duistere kant van Barcelona in de Middeleeuwen. Taal: Engels. Tickets vanaf €15,- p.p. Duur: 2 uur.

Info & tickets >
Delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone