Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Blog » Berichten » La Sagrada Familia gratis bezoeken?

La Sagrada Familia gratis bezoeken?

SHARE
, / 0

Nu kan je de Sagrada Família iedere zaterdag van Januari gratis bezoeken! Let op, dit is wel tijdelijk. Hierdoor kunnen zeer lange rijen ontstaan. Maar goed, de Sagrada Família is sowieso altijd druk! Dus voor deze keer, mag je wel iets langer wachten, aangezien dat het toch gratis is.

Dit komt tegelijkertijd met de opening van de nieuwe centrale beuk, twee maanden geleden. Zo kunnen de inwoners voor geen euro de verstenen bos en kolommen waardoor het licht binnenkomt live zien.

La Sagrada Família was een van de vele projecten van de modernistische architect Antoni Gaudí. Deze had de kerk 128 jaar geleden ontworpen en er wordt tot op de dag van vandaag nog steeds aan gebouwd.

La Sagrada Família is een van de meest bezocht monumenten in Spanje. In 2009 alleen al had la Sagrada Família 2,3 miljoen bezoekers. Sinds de Olympische spelen in Barcelona van 1992 zijn de aantallen toeristen die naar Barcelona zijn gekomen almaar gestegen en de bezoekers naar de tempel zijn in viervoud gestegen.

Je gaat dus 12 euro van entree besparen als je naar de Sagrada Familia gaat op de 8, 15, 22 en 29 januari en je kunt dan een van de meest belangrijkste iconen van Barcelona en Spanje gratis zien!

  • Praktische informatie:
    Wat: la Sagrada Família gratis bezoeken
    Waar: kerk la Sagrada Família, carrer Mallorca 401
    Wanneer: zaterdag 8, 15, 22 en 29 januari 2011
    Prijs: normaal € 12 maar nu gratis

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published.