Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Blog » Barcelona Beer Festival

Barcelona Beer Festival

SHARE
, / 1
Bierfestival Barcelona Beer Festival

Bierfestival in Barcelona

Jaarlijks wordt er in Barcelona het grootste bierfestival van Spanje georganiseerd, het Barcelona Beer Festival. Het evenement waar alle bierliefhebbers naar uit hebben gekeken!

Het Barcelona Beer Festival vindt dit jaar plaats in La Farga de l’Hospitalet van 16 tot en met 18 maart. Een magische plek voor bierliefhebbers waar meer dan 450 ambachtelijke biersoorten uit de hele wereld te vinden zijn. Geen wonder dat er zoveel biertappen te zien zijn!

Voor dit festival geldt een entreeprijs en daarbij ontvang je een gids en een plattegrond van het festival, een glas en nog twee munten voor een eerste bierproeverij. Daarna kun je geld voor muntjes omwisselen om zo meer bier te proeven. Let wel op dat ieder bier een eigen prijs heeft van een of meerdere muntjes en dat de bedoeling hier is niet om dronken te worden maar juist van het bier te genieten.

Dit festival is uiteraard dé ontmoetingsplek van bierliefhebbers en trekt daarom vele mensen, zelfs gezinnen met kinderen! Er wordt muziek gespeeld, workshops en presentaties gehouden, wedstrijden voor het beste bier en uiteraard veel over bier gesproken! En voor wie honger krijgt, is er nog een speciale gastronomische hal waar je allerlei lekkere tapas kunt nuttigen.

 • Praktische informatie:
  Wat: Barcelona Beer Festival
  Waar: La Farga de L’Hospitalet (Carrer de Barcelona, 2)
  Metro: Av. Carritlet (L1 en L8)
  Wanneer: 16 t/m 18 maart 2018 van 11:00 uur tot 23:00 uur (zondag tot 21:00 uur)
  Prijs: €7,- p.p. (inclusief twee muntjes)

One Comment

 • Stan zegt:

  Wauw, wat gaaf een heus bierfestival in Barcelona! Een paar maandjes geleden ben ik in Barcelona geweest en het viel mij meteen op wat bier betekent voor deze stad! Om dat verder te ontdekken ben ik naar de fabriek van Moritz geweest en heb ik een bierproeverij gedaan! Super leuke stad, Barça.

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published.