Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Blog » Berichten » Festa Major del Raval

Festa Major del Raval

SHARE
, / 0

Festa Major del Raval 2014Van 12 tot en met 15 juli zal dit jaar het Festa Major del Raval plaatsvinden. Tijdens dit buurtfeest van de meest multiculturele wijk van Barcelona zullen er concerten, food festivals, vlooienmarkten, Catalaanse cercaviles en verschillende workshops georganiseerd worden. Een mooie gelegenheid om langs deze kleurrijke wijk te gaan!

Laatste update: 30/06/2018

Festa Major del Raval 2018

Op donderdag 12 juli 2018 begint het Festa Major del Raval met dans en een cercavila voor de hele familie. De figuren gegants, capgrossos, bouets en de vaqueta del Raval zullen aanwezig zijn. Bij het Plaça de Vicenç Martorell zal om 21:00 uur de officiële openings toespraak gehouden worden. Daarna zullen de concerten en festiviteiten doorgaan tot middernacht.

Het wijkfeest gaat dan door tot en met zondag 15 juli, met een programma vol culturele activiteiten, concerten en evenementen voor jong en oud. Download hier het volledige programma.

  • Praktische informatie:
    Wat: Festa Major del Raval
    Waar: verschillende locaties (Rambla del Raval, Plaça de Vicenç Martorell, Museu Marítim, Plaça dels Àngels, Plaça Blanquerna…)
    Wanneer: van 12 juli t/m 15 juli 2018
    Prijs: gratis

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published.