Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Blog » Hotel Tapa Tour Barcelona

Hotel Tapa Tour Barcelona

SHARE
, / 2

Hotel Tapa Tour Barcelona 2016Van 1 t/m 31 mei wordt de eerste editie van de Hotel Tapa Tour in de stad georganiseerd. Tijdens de Hotel Tapa Tour kun je genieten van de meest creatieve tapas en gastronomische hoogstandjes tegen een betaalbare prijs bij sommige van de meest gerenommeerde en luxe hotels in Barcelona.

Laatste update: 25/04/2018

De meer dan 20 deelnemende luxe hotels die aan de Hotel Tapa Tour meedoen hebben daarnaast een strijd met elkaar om de beste tapa in een van de drie categorieën (‘mar’, ‘montaña’ en ‘mar y montaña’). Elk hotel zal naast de tapa die aan de wedstrijd mee doet ook een andere creatieve tapa aanbieden om geld in te verzamelen voor het goede doel. De prijs van de tapa (inclusief drankje zoals cava, wijn of een cocktail) zal tussen de €7 en €9 liggen.

Leuk om te weten: onder de chefs van deze editie, sommige daarvan hebben een Michelin-ster!

Wil je hier ook van kunnen genieten, volg dan de tour langs alle deelnemende 5-sterren hotels zoals El Palace Barcelona, Fairmont Rey Juan Carlos I, Gran Hotel La Florida, Hotel Claris, Mercer Hotel Barcelona, NH Collection Gran Hotel Calderón, OD Barcelona, Ohla Barcelona, The One Barcelona, The Serras Barcelona en The Wittmore.

Tip: de kaart van de Hotel Tapa Tour, met alle deelnemende hotels en tapas zal beschikbaar zijn bij alle hotels die hier aan mee doen.

 • Praktische informatie:
  Wat: Hotel Tapa Tour
  Waar: 34 luxe hotels in Barcelona
  Wanneer: van 1 t/m 31 mei 2018
  Prijs: tussen €7 en €9 voor een tapa + drank

2 Comments

 • Ron zegt:

  Hoi Marta,

  Helaas heb ik de Hotel Tapa Tour gemist vorig jaar.
  Weet je of er dit jaar weer een is?

  Groeten,

  Ron

  • Marta zegt:

   Hola Ron,

   Op hun site staat van wel, maar nog niet wanneer. Ik verwacht dat het wel rond dezelfde periode plaats zal vinden maar raad ik je aan om de site van de organisatie in de gaten te houden voor nieuws. Ik zelf zal deze post updaten zodra er iets bekend is.

   Saludos, Marta

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published.