Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Blog » Hotel Tapa Tour Barcelona

Hotel Tapa Tour Barcelona

SHARE
, / 2

Hotel Tapa Tour Barcelona 2018Van 1 t/m 31 oktober 2018 wordt de Hotel Tapa Tour in Barcelona georganiseerd. Tijdens de Hotel Tapa Tour kun je genieten van de meest creatieve tapas en gastronomische hoogstandjes tegen een betaalbare prijs bij sommige van de meest gerenommeerde en luxe hotels in Barcelona. Ze doen het onder andere om geld in te zamelen voor het goede doel.

Laatste update: 03/10/2018

De meer dan 20 deelnemende luxe hotels die aan de Hotel Tapa Tour meedoen hebben daarnaast een strijd met elkaar om de beste tapa. Elk hotel zal naast de tapa die aan de wedstrijd mee doet ook een speciaal cocktail drankje aanbieden om geld in te zamelen voor het goede doel. De prijs van de tapa zal tussen de €4 en €6 liggen, de cocktails tussen €6 en €10, en voor een combinatie van beide zal je tussen de €10 en €12 betalen.

Leuk om te weten: onder de chefs van deze editie, sommige daarvan hebben een Michelin-ster!

Wil je hier ook van kunnen genieten, volg dan de tour langs alle deelnemende 5-sterren hotels zoals Almanac, Claris, El Palace, Grand Central, Miramar Barcelona, OD Barcelona, Ohla Eixample, Sofía, The One, Fairmont Rey Juan Carlos I, Alexandra, Negresco Princess, Melià Barcelona Sky en vele andere.

Tip: de kaart van de Hotel Tapa Tour, met alle deelnemende hotels en tapas zal beschikbaar zijn bij alle hotels die hier aan mee doen.

 • Praktische informatie:
  Wat: Hotel Tapa Tour
  Waar: 23 luxe hotels in Barcelona
  Wanneer: van 1 t/m 31 oktober 2018
  Prijs: tussen €7 en €9 voor een tapa, €6 en €10 voor een cocktail en €10 en €12 voor beide (tapa+cocktail)

2 Comments

 • Ron zegt:

  Hoi Marta,

  Helaas heb ik de Hotel Tapa Tour gemist vorig jaar.
  Weet je of er dit jaar weer een is?

  Groeten,

  Ron

  • Marta zegt:

   Hola Ron,

   Op hun site staat van wel, maar nog niet wanneer. Ik verwacht dat het wel rond dezelfde periode plaats zal vinden maar raad ik je aan om de site van de organisatie in de gaten te houden voor nieuws. Ik zelf zal deze post updaten zodra er iets bekend is.

   Saludos, Marta

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published.