Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Blog » Berichten » Sónar Festival

Sónar Festival

SHARE
, / 0

Het festival voor elektronische muziek Sónar is een van de belangrijkste muziekfestivals van Barcelona en wordt iedere jaar in juni gehouden. Het festival mengt muziek met technologie en creativiteit en is een populaire ontmoetingsplek voor liefhebbers van dance, house, techno en elektronische muziek. De volgende editie van Sónar zal plaatsvinden op 18, 19 en 20 juni 2019.

Laatste update: 19/03/2019

Sónar Barcelona zorgt in drie dagen tijd voor een muzikale tocht over vijf continenten, op zoek naar de meest alternatieve sounds. Met meer dan 155 optredens van artiesten uit meer dan 20 landen, is dit één van de grootste elektronische muziekfestivals ter wereld.

Sónar vindt plaats overdag bij Fira Montjuïc en ’s avonds bij Fira Gran Via L’Hospitalet (voorheen was dat in het centrum van de stad, bij het CCCB en het hedendaagse kunstmuseum MACBA). Een abonnement voor het festival kost €195 p.p..

 • Praktische informatie:
  Wat: Sónar Barcelona
  Waar: overdag bij Fira Montjuïc (Avinguda Rius i Taulet) en ’s avonds bij Fira Gran Via L’Hospitalet (Av. Joan Carles I, L’Hospitalet de Llobregat)
  Metro: Espanya (L1, L3 en L8) voor Fira Montjuïc en Europa | Fira (L8 en L9Sud) en Fira (L9Sud) voor Fira Gran Via L’Hospitalet
  Wanneer: van 18 t/m 20 juni 2019; overdag van 13:00 tot 23:00 uur (donderdag tot 24:00) en ’s avonds vanaf 21:00 uur
  Prijs: festival abonnement vanaf €195 p.p.
  Bestel nu >

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published.