Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Blog » Berichten » Comicbeurs Saló del Còmic

Comicbeurs Saló del Còmic

SHARE
, / 0

35 Salón Internacional del Cómic de BarcelonaStripboeken fans hebben ieder jaar een afspraak staan tijdens Barcelona’s Comic Con, de Comic Barcelona. Deze beurs, volledig gewijd aan de wereld van de comics en stripboeken, trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers en maar liefst 197 exposanten en uitgeverijen. Het is dus een groot evenement en vooral leuk voor kinderen en stripboek liefhebbers. Daarnaast wordt tijdens de beurs ook aandacht aan de laatste video games van Nintendo en Playstation gegeven en is er een speciale ruimte voor de kinderen om zich te vermaken.

Laatste update: 20/02/2019

Stan Lee is een van de hoofdthema’s van de 37e editie van de Saló Internacional del Còmic de Barcelona, die zal worden gehouden van 5 tot en met 7 april 2019 op het beursterrein van Montjuïc. De entreeprijs voor een dag bedraagt €10,- en je kunt ze online kopen.

Tip: sommige mensen komen hier ook verkleed, wees dus voorbereid om de gekste mensen met de meest bizarre pakken voorbij te zien lopen!

 • Praktische informatie:
  Wat: stripbeurs Comic Barcelona (voorheen Saló del Còmic)
  Waar: Fira Barcelona Montjuïc (Avinguda Reina Maria Cristina)
  Metro: Espanya (L1, L3 en L8)
  Wanneer: van 5 april t/m 7 april 2019. Van 10:00 ’s ochtends tot 20:00 uur behalve op vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur.
  Prijs: €10 p.p. (gratis voor kinderen tot 4 jaar oud)

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published.