Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Naar Barcelona » Vliegen naar Barcelona » Parkeren bij Schiphol

Parkeren bij Schiphol

Kom je met de auto naar Amsterdam Schiphol Airport, dan kun je kiezen uit meerdere parkeermogelijkheden afhankelijk van je behoeftes. Parkeerterreinen P1 en P2 zitten op loopafstand van de terminal en zijn geschikt voor kort parkeren of een weekendje weg. Kort parkeren kun je ook doen bij P6, tegenover de aankomsthal. Hier is het eerste kwartier gratis. Voor lang parkeren op Schiphol maak je gebruik van P3, dat met gratis shuttlebussen verbonden is aan Schiphol Airport. Toegang tot P3 Lang Parkeren is zonder reservering ook mogelijk, maar als je online reserveert, ben je verzekerd van een plek en het voordeligste tarief. Reserveren kan tot 1 dag voor vertrek en is mogelijk vanaf een parkeerduur van 2 dagen.

Lang parkeren bij Schiphol Airport

Op Schiphol Airport zijn er meerdere bedrijven die lang parkeren aanbieden voor een voordelig tarief. Aan de hand van je reistijd en budget, kun je voor het ene of het andere kiezen. Zo kun je met Schiphol Smart Parking je auto al vanaf € 49,50 voor 8 dagen veilig parkeren bij P3 Lang Parkeren. Als je eenmaal je auto hebt geparkeerd bij P3 Lang Parkeren, kun je gebruik maken van de gratis shuttlebusservice naar Schiphol, die je binnen 5 minuten naar de terminal brengt. Deze snelbussen rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week, elke 10 minuten.

Tip: reserveer alvast je parkeerplek op Schiphol

Boek alvast je parkeerplek op Schiphol P3 Lang Parkeren via Schiphol Smart Parking en geniet van de meest voordelige parkeerkeuze bij Schiphol. Hier geniet je daarnaast van een gratis shuttlebusservice naar de terminal. Met een vooraf gereserveerde parkeerplaats ben je ervan verzekerd dat je goedkoop, snel en comfortabel kunt parkeren vlakbij Schiphol. Extra fijn: P3 Lang Parkeren heeft cameratoezicht en 24 uur per dag parkeermedewerkers waarbij je terecht kunt met vragen.

Boek nu >

Andere bedrijven die parkeerplaatsen aanbieden op Schiphol Airport voor lang parkeren tegen een goedkoop tarief zijn:

Valet parking bij Schiphol Airport

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van valet parkeren. Hierbij kun je doorrijden tot aan de vertrekterminal bij luchthaven Schiphol en je auto door een professionele en ervaren chauffeur op een beveiligd parkeerterrein laten parkeren. Als je terugkomt van je reis, staat de chauffeur met je auto weer te wachten voor de vertrekhal en kun je gelijk verder naar je huis of werk rijden.

Het voordeel van het valet parkeren is dat je snel de vertrekhal in kan zonder tijdverlies of het zoeken naar een parkeerplaats. Je auto staat veilig geparkeerd en wordt bewaakt. En bij terugkomst kun je weer snel huiswaarts keren. Deze service wordt uiteraard ook op Schiphol Airport aangeboden, onder andere door Centralparking.

Tip: reserveer alvast je valet parking

Centralparking valet parkingOntdek het comfort van valet parking via Centralparking, de grootste valet service van Schiphol Airport. De chauffeurs zijn 24 uur per dag beschikbaar om je auto aan te nemen of terug te brengen. Ook als je op het laatste moment nog een parkeerplaats nodig hebt! Zowel voor kort of lang parkeren.

Boek nu >

 

Delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone