Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Naar Barcelona » Vliegen naar Barcelona » Parkeren bij Eindhoven Airport

Parkeren bij Eindhoven Airport

Bij Eindhoven Airport zijn er meerdere parkeerterreinen aanwezig waar je tot uiterlijk 24 uur voor vertrek een parkeerplaats kunt reserveren. Wil je je auto zo dicht mogelijk bij de passagiersterminal zetten, parkeer dan op de parkeerterreinen P1, P3, P4, P5 of P8. Voor kort parkeren kun je terecht op P1, voor lang parkeren kun je naar parkeerterreinen P3, P4 en P5 gaan. Vanaf P8 word je met een gratis shuttlebus naar de terminal gebracht. Hier zijn de meest budgetparkeerplaatsen, waar je al voor € 7,- per dag kunt parkeren. Maar als je voordeliger wilt parkeren voor een lange periode, dan kun je beter ervoor kiezen om via Quick Parking Eindhoven je auto te parkeren.

Lang parkeren bij Eindhoven Airport

Vlieg je vanaf vliegveld Eindhoven en wil je je auto lang parkeren op Eindhoven Airport? Dan ben je in vergelijking met andere aanbieders altijd voordeliger uit bij Quick Parking Eindhoven. Quick Parking hanteert namelijk lage tarieven voor lang parkeren bij Eindhoven Airport, ideaal voor als je op vakantie of stedentrip gaat!

Bij Quick Parking Eindhoven zit je op slechts 2 km van de vertrekhal. Quick Parking Eindhoven biedt haar klanten een luxe shuttlebus aan die je in 5 minuten gratis van en naar de terminal brengt. Extra fijn: er wordt voor iedereen apart gereden, dus er zijn geen wachttijden. Parkeren doe je op een 100% bewaakt en afgesloten terrein dat 24/7 geopend is voor de voordeligste parkeertarieven.

Tip: voordelig parkeren via Quick Parking Eindhoven
Quick Parking EindhovenGoedkoop lang parkeren op Eindhoven Airport? Boek je parkeerplaats op Eindhoven Airport via Quick Parking Eindhoven en geniet van de meest voordelige parkeertarieven.

Boek nu >

Valet parking bij Eindhoven Airport

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van valet parkeren. Hierbij kun je doorrijden tot aan de vertrekterminal bij Eindhoven Airport en je auto door een professionele en ervaren chauffeur op een beveiligd parkeerterrein laten parkeren. Als je terugkomt van je reis, staat de chauffeur met je auto weer te wachten voor de vertrekhal en kun je gelijk verder naar je huis of werk rijden.

Het voordeel van het valet parkeren is dat je snel de vertrekhal in kan zonder tijdverlies of het zoeken naar een parkeerplaats. Je auto staat veilig geparkeerd en wordt bewaakt. En bij terugkomst kun je weer snel huiswaarts keren. Deze service wordt uiteraard ook op Eindhoven Airport aangeboden, onder andere door Centralparking.

Tip: reserveer alvast je valet parking

Centralparking valet parkingOntdek het comfort van valet parking via Centralparking, de grootste valet service van Nederland. De chauffeurs zijn 24 uur per dag beschikbaar om je auto aan te nemen of terug te brengen. Ook als je op het laatste moment nog een parkeerplaats nodig hebt! Zowel voor kort of lang parkeren.

Boek nu >

Delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone