Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Naar Barcelona » Vliegen naar Barcelona » Parkeren bij Rotterdam Airport

Parkeren bij Rotterdam Airport

Bij de luchthaven van Rotterdam, Rotterdam The Hague Airport, zijn er meerdere parkeerterreinen waar je tot uiterlijk 24 uur voor vertrek een reservering voor een parkeerplaats kunt maken. Parkeerterreinen P1, P2, P3, P6 en P10 zijn de meest gunstige parkeerterreinen, op loopafstand van de terminal. Voor lang parkeren kun je gebruik maken van P1, P3 of P10, al is P10 de goedkoopste. Op Rotterdam Airport parkeer je je auto al vanaf € 4,- per dag. Maar als je lang en voordelig wilt parkeren, dan kun je er beter voor kiezen om via Quick Parking Rotterdam je auto te parkeren.

Lang parkeren bij Rotterdam Airport

Vlieg je vanaf vliegveld Rotterdam en wil je je auto lang parkeren op Rotterdam Airport? Dan ben je in vergelijking met andere aanbieders altijd voordeliger uit bij Quick Parking Rotterdam. Quick Parking hanteert namelijk lage tarieven voor lang parkeren bij Rotterdam Airport, ideaal voor als je op vakantie of stedentrip gaat!

Bij Quick Parking Rotterdam zit je op slechts 1,5 km van de vertrekhal. Quick Parking Rotterdam biedt haar klanten een luxe shuttlebus aan die je in 3 minuten gratis van en naar de terminal brengt. Extra fijn: er wordt voor iedereen apart gereden, dus er zijn geen wachttijden. Parkeren doe je op een 100% bewaakt en afgesloten terrein dat 24/7 geopend is voor de voordeligste parkeertarieven.

Tip: voordelig parkeren via Quick Parking Rotterdam
Quick Parking RotterdamGoedkoop lang parkeren op Rotterdam The Hague Airport? Boek je parkeerplaats op Rotterdam Airport via Quick Parking Rotterdam en geniet van de meest voordelige parkeertarieven.

Boek nu >

Valet parking bij Rotterdam Airport

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van valet parkeren. Hierbij kun je doorrijden tot aan de vertrekterminal bij Rotterdam Airport en je auto door een professionele en ervaren chauffeur op een beveiligd parkeerterrein laten parkeren. Als je terugkomt van je reis, staat de chauffeur met je auto weer te wachten voor de vertrekhal en kun je gelijk verder naar je huis of werk rijden.

Het voordeel van het valet parkeren is dat je snel de vertrekhal in kan zonder tijdverlies of het zoeken naar een parkeerplaats. Je auto staat veilig geparkeerd en wordt bewaakt. En bij terugkomst kun je weer snel huiswaarts keren. Deze service wordt uiteraard ook op Rotterdam Airport aangeboden, onder andere door Centralparking.

Tip: reserveer alvast je valet parking

Centralparking valet parkingOntdek het comfort van valet parking via Centralparking, de grootste valet service van Nederland. De chauffeurs zijn 24 uur per dag beschikbaar om je auto aan te nemen of terug te brengen. Ook als je op het laatste moment nog een parkeerplaats nodig hebt! Zowel voor kort of lang parkeren.

Boek nu >

Delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone