Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van komende evenementen en nieuws uit Barcelona? Meld je dan nu aan voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief van HolaBarcelona.nl! Elke maand stuur ik een bomvolle nieuwsbrief vol tips, de laatste blogartikelen en nieuws uit Barcelona.

NIEUW! Gratis mini-gids met de nieuwste hotspots van Barcelona bij aanmelding

Ontdek waar je moet wezen om lekker te eten en drinken in Barcelona! Meld je nu aan voor de HolaBarcelona.nl nieuwbrief via het onderstaande formulier en ontvang een gratis mini-gids met meer dan 20 nieuwe hotspots en persoonlijke favorieten, die zeker een bezoek waard zijn!

Meld je hier aan

Vul het onderstaande formulier in en ontvang een keer per maand de laatste artikelen, nieuwtjes over de stad, aanbiedingen en mijn persoonlijke tips en evenementen voor de komende maanden in Barcelona. Inschrijven is gratis en je e-mailadres blijft bij mij altijd veilig. Je kunt je altijd afmelden en/of e-mailadres wijzigen door op de links onderaan in de nieuwsbrief te klikken.

* verplichte velden

Let op: door je e-mailadres in te vullen ga je akkoord met de privacyverklaring van HolaBarcelona.nl en geef je ons automatisch toestemming om je maandelijks een nieuwsbrief te sturen.

Wil je je afmelden?

Dat kan! Mocht je je willen afmelden voor de HolaBarcelona.nl nieuwsbrief klik de link hieronder en volg alle stappen om je af te melden.

Afmelden van de nieuwsbrief

Tip: oude nieuwsbrieven zien? Het archief met oude nieuwsbrieven is terug te zien door hier te klikken.

Delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone