Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Spaans leren

Heb je interesse om Spaans te leren? Misschien zelfs Spaans leren in Barcelona? Dat kan! Er zijn namelijk heel veel scholen die cursussen voor buitenlanders aanbieden. Wel moet je rekening mee houden dat in de stad zelf het leven gaat ook in het Catalaans door. Het kan dus soms verwarring brengen om Spaans te leren in een stad zoals Barcelona waar heel veel mensen in het Catalaans praten. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit huis Spaans te leren. Hiervoor heb ik een aantal nuttige tips en sites (voor TV, radio en kranten) verzameld waarmee je snel Spaans kunt leren en verbeteren!

Spaans leren in Barcelona

Woon je in Barcelona en heb je zin om Spaans te leren of je Spaans te verbeteren en andere mensen leren kennen? Volg dan een cursus Spaans! Je vindt ze namelijk in alle maten en prijzen. Bovendien kan dit het dagelijkse leven in Barcelona een stuk makkelijker maken! Bij deze een overzicht van taalscholen in Barcelona waar je Spaans kunt leren:

Zomercursus Spaans in Barcelona

Razendsnel Spaans leren tijdens de zomermaanden in Barcelona? Dat kan! Sommige scholen zijn juist uitermate geschikt om een zomercursus te volgen en bieden ze ook een logeeradres bij. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van scholen dat geschikt zijn voor een zomercursus Spaans in Barcelona:

Tip: hulp bij het organiseren van je taalreis naar Barcelona? Neem dan contact met Rías Languages, een Nederlandse taalreisorganisatie gespecialiseerd in cursussen Spaans in Spanje.

Spaans thuis leren

Er is ook veel keuze om Spaans te leren vanuit Nederland. Door middel van zelf-studie boeken en audioboeken kan je snel de basisregels van de Spaanse taal leren.

Boeken om Spaans te leren

Eenvoudig en vlot Spaans spreken en begrijpen
Eenvoudig en vlot Spaans spreken en begrijpenKoop nu >

Prisma taaltraining Spaans voor beginners
Prisma taaltraining Prisma Spaans voor beginnersKoop nu >

Snel en vlot Spaans leren spreken en begrijpen
Snel en vlot Spaans leren spreken en begrijpenKoop nu >

Online cursussen om Spaans te leren

  • NTI: Spaans voor beginners en of gevorderden vanaf € 15,98 per maand
  • NHA Cursus Levend Spaans: Cursus Spaans voor beginners of gevorderden voor € 179,-
  • Duolingo: gratis app om Spaans te leren

TV en radio om Spaans te leren

Je kunt tevens gebruik maken van het internet om Spaans TV te kijken en naar radio programma’s te luisteren om zo je Spaans te verbeteren. Hieronder geef ik je een aantal nuttige sites:

Kranten om Spaans te leren

Online de krant lezen is ook een uitstekende manier om Spaans te leren en tevens op de hoogte te zijn van allerlei politieke, culturele en economische zaken over Spanje. Een aantal nuttige sites zijn:

Boeken lezen om Spaans te leren

Boeken lezen is ook een uitstekende manier om Spaans te leren. Een aantal suggesties van mij vind je hier.

Spaans vertalen

Geen tijd om Spaans te leren? Je kunt namelijk ook met tools zoals Google Translator zeer eenvoudig teksten naar het Spaans vertalen.

Delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone