Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je reis naar Barcelona.

Home » Blog » Berichten » Volop korting op restaurants, hotels en musea in Barcelona

Volop korting op restaurants, hotels en musea in Barcelona

SHARE
, / 0

Barcelona Opportunity Week - hotel met kortingJe kunt tot vrijdag profiteren van flinke kortingen op verschillende plekken in Barcelona. Korting op restaurants en hotels zijn het populairst. Maar dit initiatief, genaamd Barcelona Opportunity Week, biedt onder andere kortingen voor de bios, het theater, concerten, musea, markten en bloemisten.

Januari en februari zijn de maanden waarin Spanjaarden het financiëel gezien het moeilijkst hebben door de kerstdagen en de ‘rebajas’. Zo biedt de Barcelona Opportunity Week mensen de kans om zichzelf wat leuks cadeau te geven. Dit jaar is namelijk de derde editie van de Barcelona Opportunity Week, dit maal met meer deelnemers en meer aanbiedingen.

Het doel van de Barcelona Opportunity Week is om de consumptie te stimuleren en om een breder publiek kennis te laten maken met verschillende luxe restaurants, hotels en cultuur. Zo kun je eten bij het restaurant 7 Portes voor maar € 25,- of slapen bij het luxe Hotel W voor en veel lagere prijs dan normaal.

In totaal doen 22 hotels mee aan de Barcelona Opportunity Week, 48 restaurants, 22 bioscopen, 33 theaters, 33 musea, 14 art galleries, 16 markten, 5 concertzalen en 5 bijzondere gebouwen zoals het Liceu en het Palau de la Música.

De complete lijst met de deelnemers is te vinden bij www.bcnow.cat.

  • Praktische Informatie:
    Wat: een week met kortingen op restaurants, hotels, musea, theaters, bioscopen, markten, concerten, bloemisten en art galleries
    Waar: overal in Barcelona
    Wanneer: van 27 januari t/m 5 februari


Laat een reactie achter!

Your email address will not be published.