Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je trip naar Barcelona.

Home » Blog » Barcelona Tennis Open

Barcelona Tennis Open

SHARE
, / 0

Barcelona Open Banc Sabadell 2017Barcelona Open Banc Sabadell, ook bekend als Trofeo Conde de Godó, is het oudste tennistoernooi in Spanje. Het toernooi vindt jaarlijks plaats op het chique complex Real Club de Tenis de Barcelona, een van de belangrijkste sportinstellingen van de stad. Een verplichte halte voor de sportfanaten en voor wie kennis wil maken met Spaanse beroemdheden en de jetset.

Laatste update: 25/01/2018

Het eerste tennistoernooi Conde de Godó vond plaats in 1953. Het is genoemd naar de graaf Godó, diegene die het toernooi organiseerde voor het eerst ter viering van hun nieuwe tennisclub in Pedralbes. Met de tijd is dit tennistoernooi een van de belangrijkste toernooien van Spanje geworden. Hier hebben spelers zoals Rafa Nadal, Carlos Moyà, Arantxa Sánchez-Vicario, Conchita Martínez en Alberto Berasategui gespeeld.

Barcelona Open Banc Sabadell vindt dit jaar plaats van 21 t/m 29 april 2018. Wil je bij het Barcelona Tennis Open zijn, dan kun je het beste je kaarten van tevoren kopen. Dat kan eenvoudig online geregeld worden onder andere via de officiële site van Barcelona Open Banc Sabadell. Je kunt voor losse tickets of voor een abonnement kiezen. Prijzen variëren aan de hand van de locatie en soort wedstrijd, maar de goedkoopste kosten €7,- en de duurste €120,-.

 • Praktische informatie:
  Wat: tennistoernooi Barcelona Open Banc Sabadell
  Waar: Real Club de Tenis de Barcelona (Carrer de Bosch i Gimpera, 5)
  Metro: Reina Elisenda (L12) en Palau Reial (L3)
  Wanneer: van 21 t/m 29 april 2018
  Prijs: tussen €7,- en de duurste €120,- p.p.
  Koop hier je tickets >

Laat een reactie achter!

Your email address will not be published.