Barcelonesa vertelt over Barcelona. Mijn persoonlijke tips voor je trip naar Barcelona.

Home » Uitgaan in Barcelona » Muziek en Concerten in Barcelona

Muziek en Concerten in Barcelona

Met een zeer gevarieerd en brede agenda, zijn er altijd concerten en muziekvoorstellingen voor alle doelgroepen in Barcelona te vinden. Bij de meeste concerten is het aan te raden om je kaarten van tevoren online te reserveren. Dat kun je bijvoorbeeld doen via www.ticketmaster.es of www.viagogo.nl. Daar vind je tevens een agenda met de laatste informatie over alle muziek evenementen.

Concertzalen in Barcelona

BARTS concertzaal in BarcelonaBarcelona beschikt over diverse concertzalen. Onderstaande voorbeelden zijn de meest populaire.

Bekijk alle concerten >

Muziekfestivals in Barcelona

Primavera Sound Festival in BarcelonaBarcelona beschikt natuurlijk ook over eigen festivals. Mocht je een van deze festivals willen bezoeken, dan is het zeer aan te raden om je kaarten van tevoren te reserveren. Enkele van de meest populaire muziekfestivals zijn:

Bekijk alle festivals >

Tip: ontdek hier de beste zomerfestivals in Barcelona.

Echte Spaanse muziek

Als muziekliefhebber zal je aangenaam verrast worden door de vele concerten en optredens die aangeboden worden in Barcelona, van zowel nationale als internationale sterren. Vooral op het gebied van Spaanse muziek, met Spaanse gitaar en flamenco dans als meest populair, is Barcelona een goede plek om de echte Spaanse muziek te beleven. Ga voor een intiem concert van een singer-songwriter naar een muziekbar of koop kaartjes voor een spetterende flamenco show bij een van de vele tablaos flamencos en geniet van de Spaanse muziek, het gezang en het ritme.

Flamencodans
Tickets Flamenco Palau de la Música Catalana BarcelonaVoel de kracht van de flamencodans bij een tablao. Tickets vanaf €15,- p.p.

Info & tickets >

Spaanse gitaar
Tickets Spaanse gitaar Palau de la Música Catalana BarcelonaRaak in de ban van de Spaanse gitaar tijdens dit concert. Tickets vanaf €30,- p.p.

Info & tickets >

Muziekbars
Muziekbars Barcelona - Activiteiten BarcelonaBezoek een bar met live muziek voor een gezellig avondje uit! Gratis toegang.

Meer info >

Andere evenementen en concerten in Barcelona

Lees hier meer nieuws over muziek in Barcelona.

Delen?Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone