De beste tips van een local!

La Sagrada Familia gratis bezoeken?

Toegevoegd op in Cultuur
Inhoudsopgave

Nu kan je de Sagrada Família iedere zaterdag van Januari gratis bezoeken! Let op, dit is wel tijdelijk. Hierdoor kunnen zeer lange rijen ontstaan. Maar goed, de Sagrada Família is sowieso altijd druk! Dus voor deze keer, mag je wel iets langer wachten, aangezien dat het toch gratis is.

Dit komt tegelijkertijd met de opening van de nieuwe centrale beuk, twee maanden geleden. Zo kunnen de inwoners voor geen euro de verstenen bos en kolommen waardoor het licht binnenkomt live zien.

La Sagrada Família was een van de vele projecten van de modernistische architect Antoni Gaudí. Deze had de kerk 128 jaar geleden ontworpen en er wordt tot op de dag van vandaag nog steeds aan gebouwd.

La Sagrada Família is een van de meest bezocht monumenten in Spanje. In 2009 alleen al had la Sagrada Família 2,3 miljoen bezoekers. Sinds de Olympische spelen in Barcelona van 1992 zijn de aantallen toeristen die naar Barcelona zijn gekomen almaar gestegen en de bezoekers naar de tempel zijn in viervoud gestegen.

Je gaat dus 12 euro van entree besparen als je naar de Sagrada Familia gaat op de 8, 15, 22 en 29 januari en je kunt dan een van de meest belangrijkste iconen van Barcelona en Spanje gratis zien!

  • Praktische informatie:
    Wat: la Sagrada Família gratis bezoeken
    Waar: kerk la Sagrada Família, carrer Mallorca 401
    Wanneer: zaterdag 8, 15, 22 en 29 januari 2011
    Prijs: normaal € 12 maar nu gratis

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave