De beste tips van een local!

Game of Thrones tentoonstelling in Barcelona

Toegevoegd op in Events
Inhoudsopgave

Game of Thrones The Touring Exhibition Barcelona Winter is coming in Barcelona! En daarmee bedoel ik niet zo zeer de wintermaanden, maar de felbegeerde tentoonstelling van de Game Of Thrones The Touring Exhibition. Sinds eind oktober is het mogelijk om de populaire HBO's serie Game of Thrones van zeer dichtbij mee te maken. Barcelona heeft dan de eer om de eerste stad te zijn waar de unieke Game of Thrones world wide tour te zien is. De tentoonstelling is van 28 oktober 2017 tot 11 maart 2018 in het Museu Marítim de Barcelona (Maritiem Museum) te bewonderen.

Bij The Game Of Thrones The Touring Exhibition kun je even in de wereld van je favoriete personages uit de TV-serie duiken. Kostuums en rekwisieten uit de show worden weergegeven in verschillende themagebieden, waaronder de winterse landschappen van het noorden, Kingsroad en de vorstelijke omgeving van King's Landing, de veroverde stad Meereen en iconische plaatsen zoals House of Black and White, Castle Black (het huis van de Night’s Watch) en de bevroren landschapen van Beyond the Wall. Het hoogtepunt van het bezoek is de iconische Iron Throne Room, waar bezoekers de zetel van de IJzeren Troon kunnen aanschouwen in al zijn glorie.

De 1.000 vierkante meter grote tentoonstelling is zonder twijfel een aanrader voor alle Game of Thrones-fans en een mooie reden om in deze dagen een retourtje Barcelona te boeken! Kijk voor meer informatie en tickets op de site gameofthronesexhibition.com.

Wist je overigens dat Game Of Thrones aardig wat Spaanse landschappen bevat? De serie is onder andere op de volgende plekken opgenomen: Girona (bij de Catedral de Santa Maria, Plaça dels Jurats en Monasteri-abadia de Sant Pere de Galligants onder andere), Besalú, Canet de Mar (Castell de Santa Florentina), Baix Empordà (Castell de Montgrí), Almería (El Chorrillo de Sierra Alhamilla, La Torre de Mesa Roldán, La Alcazaba de Almería, Yesos de Sorbas), Peñíscola (bij het Portal Fosc, Plaza de Santa María, Parque de la Artillería en Plaza de Armas), Guadalajara (Castillo de Zafra), Navarra (Bardenas reales) en Sevilla (Plaza de toros de Osuna).

 • Praktische informatie:
  Wat: Game Of Thrones The Touring Exhibition
  Waar: Museu Marítim de Barcelona (Avinguda de les Drassanes)
  Metro: Drassanes (L3)
  Wanneer: van 28 oktober 2017 tot 11 maart 2018. Dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 10:00 tot 20:00, vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur.
  Prijs: standard ticket vanaf €10,-; fast pass ticket €25,- p.p. (€20,- via onderstaande link)
  BOEK NU >

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave