De beste tips van een local!

World Press Photo in Barcelona

Toegevoegd op in Events
Inhoudsopgave

World Press Photo Barcelona De reizende fototentoonstelling van World Press Photo komt ieder jaar naar Barcelona. De prijswinnende foto’s van de grootste en belangrijkste internationale persfotografie wedstrijd worden dan in de Centre de Cultura Contemporánea de Barcelona (CCCB) tentoongesteld. De tentoonstelling vindt dit jaar plaats van 27 april t/m 26 mei 2019.

Laatste update: 15/04/2019

World Press Photo 2019

De meer dan 200 foto’s en rapportages geven een mooi beeld van wat er het afgelopen jaar in de wereld is gebeurd. Vele laten de (soms zeer gruwelijke) gebeurtenissen die elders in de wereld zijn gebeurt zien, terwijl andere juist de schoonheid van de natuur, de mens, de sport, de wetenschap en de kunst tonen.

De tentoonstelling wordt aangevuld met een aantal parallelle activiteiten, van lezingen en workshops tot rondleidingen onder leiding van belangrijke internationale experts.

Indien je deze tentoonstelling nog niet gezien hebt, dan raad ik je zeker aan om langs te gaan en de beste persfoto’s ter wereld te zien.

 • Praktische  informatie:
  Wat: fototentoonstelling World Press Photo in Barcelona
  Waar: CCCB (Carrer Montalegre, 5)
  Metro: Universitat (L1 en L2) en Catalunya (L1, L3, L6 en L7)
  Wanneer: van 27 april t/m 26 mei 2019. Van dinsdag t/m donderdag van 11:00 tot 20:00 uur, vrijdag tot 21:00 uur, zaterdag en feestdagen van 10:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 20:00 uur. Maandag gesloten (behalve op feestdagen).
  Prijs: €8,- p.p. (€6,- p.p. met korting)

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave