De beste tips van een local!

Festival de la Infància - La Ciutat dels Somnis

Toegevoegd op in Kinderen
Inhoudsopgave

Festival de la Infancia de Barcelona 2011 Tijdens de feestdagen zijn er geen lessen op school en zo wordt het jaarlijkse Festival de la Infància altijd een succes bij de kinderen, ook voor de kleinsten! Hier kunnen ze urenlang spelen, workshops volgen, sporten en vooral genieten van een dagje uit.

Laatste update: 22/11/2018

Van 27 t/m 31 december 2018 is het Festival de la Infància in Barcelona geopend. Dit festival is een ware speeltuin voor de kinderen tussen 4 en 12 jaar oud, die volop kunnen genieten van allerlei leuke activiteiten. Onder de naam "La Ciutat dels Somnis" (stad van dromen) wordt er van alles georganiseerd voor kinderen om zich te amuseren en te leren. Ze kunnen onder andere voetballen, schaatsen, klimmen, paardrijden, koken, karaoke zingen of spelen met computers. Ook zijn er magie spektakels en pop- en rockmuziek concerten.

Hoewel het festival grotendeels is opgebouwd als een ruimte om diensten en producten te promoten, heeft het een echte aantrekkingskracht. Met name de sportieve activiteiten van het Festival de la Infància zijn zeer populair bij de kinderen.

Met bijna 50 jaar geschiedenis, is het Festival de la Infància een aanrader als je met je kinderen in Barcelona bent de komende dagen. Een dagkaart kost slechts €6,- en je zult zeker een leuke tijd met de familie doorbrengen!

 • Praktische informatie:
  Wat: bezoek aan het Festival de la Infància
  Waar: Fira de Barcelona, bij Av. Reina Maria Cristina (naast Plaça Espanya, bij Montjuïc)
  Metro: Espanya (L1 en L3)
  Wanneer: van 27 t/m 31 december 2018 iedere dag van 9:30 tot 19:00 uur (maandag tot 16:00 uur)
  Prijs: entree €6 (gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar oud)

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave