De beste tips van een local!

Barcelona City Pass

Barcelona City Pass
Inhoudsopgave

De nieuwe Barcelona City Pass van Online City Pass (onderdeel van Ticketbar) biedt een mooie uitkomst voor de reizigers die enkel de hoogtepunten van Barcelona willen bezichtigen en graag hun reis zelf willen uitstippelen. Met de Barcelona City Pass ontvang je automatisch skip-the-line tickets voor twee van Barcelona’s grootste attracties, de Sagrada Família en het Park Güell, en kun je gratis gebruik maken van de toeristische hop-on-hop-off bussen om je door de stad te verplaatsen. En om je reis nog aangenamer te maken, krijg je daarnaast gratis een luchthaventransfer en 20% extra korting op vele bezienswaardigheden en musea waarvoor je zelf online kaartjes kunt kopen!

Tip!

Als je met name de Sagrada Família en het Park Güell wil bezichtigen zonder wachtrijen en graag gebruik maakt van de toeristische tourbussen, dan kan de Barcelona City Pass zeer de moeite waard zijn. Voor andere voordeelpas opties voor Barcelona bekijk deze pagina.

Informatie over de Barcelona City Pass

De Barcelona City Pass is beschikbaar voor 1 of 2 dagen. Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar is er ook een kidsversie (let op: kinderen tot 4 jaar mogen gratis reizen in het openbaar vervoer in Barcelona). Met deze kaart ontvang je:

Voor een volledige lijst van adressen waar je de Barcelona City Pass kunt gebruiken, lees verder.

Barcelona City Pass kopen

De Barcelona City Pass kun je heel eenvoudig online bestellen. De prijs van de kaart varieert aan de hand van hoeveel dagen je de kaart wilt (1 of 2) en of je skip the line tickets voor de Sagrada Família met of zonder bezoek aan de torens wilt. Selecteer tijdens het boeken het vliegveld waar je zal landen (Barcelona of Girona) en geef je aankomstdatum aan. Na de boeking wordt gevraagd om de data en tijdsloten voor de Sagrada Família en Park Güell. De tickets worden daarna in enkele minuten verstuurd en je kunt direct gebruik maken van de 20% kortingscode voor het bestellen van andere attractie- en museumtickets op de site van Ticketbar (denk bijvoorbeeld aan een tour door Camp Nou, tickets voor het Casa Milà en Casa Batlló of de handige Hola BCN! Travelcard als je ook van plan bent om de metro te gebruiken). Let op: de korting is dus alleen geldig voor boekingen via deze pagina van Ticketbar.

Klik hieronder voor je gewenste Barcelona City Pass en bestel direct:

Koop nu je city pass online

Bestel hier je Barcelona City Pass en profiteer van alle voordelen! De Barcelona City Pass is een exclusief product van Ticketbar.

Hoe werkt de Barcelona City Pass?

Eén van de grootste voordelen van de Barcelona City Pass is dat in tegenstelling tot de Barcelona Card hier alles online geregeld wordt, waardoor je niet ergens heen hoeft te gaan om je kaartjes op te halen of op je post hoeft te wachten. Je ontvangt bij je bestelling geen fysieke “Barcelona City Pass” maar online tickets voor de hop-on-hop-off bus, de luchthaventransfer, de Sagrada Família en het Park Güell. De tickets voor de overige bezienswaardigheden (met 20% korting) kun je ook online bestellen, waardoor je straks nergens in de rij hoeft te staan.

Alle tickets komen binnen 24 uur in je inbox. Print voor de zekerheid vervolgens deze tickets uit en neem ze mee op pad, al kun je inmiddels bij de meeste bezienswaardigheden je tickets vanaf je mobiel laten scannen.

De tickets voor de hop-on-hop-off bus en de luchthaventransfer zijn het hele jaar geldig. Ook de kortingscode is geldig tot en met je verblijf in Barcelona. Je kunt er dus zo veel tickets met 20% korting via Ticketbar kopen als je wilt. Eenmaal in Barcelona kun je je gekozen attracties en musea bezoeken wanneer je maar wilt. Alleen voor de Sagrada Família en het Park Güell moet je wel een datum opgeven tijdens het bestelproces.

Waar kun je gaan met de Barcelona City Pass

Zoals gezegd is de Barcelona City Pass geldig bij de toeristische hop-on-hop-off bussen (Bus Turístic), de luchthaventransfer (Aerobús) en de trekpleisters Sagrada Família en Park Güell. Maar dankzij de kortingscode t.w.v. 20% die je van Ticketbar ontvangt, kun je ook online tickets bestellen voor de meeste attracties en musea in Barcelona, naast tal van leuke excursies en tours. Je bespaart hierdoor een hoop geld en tijd in het plannen van je reis. En eenmaal in Barcelona hoef je nergens in de rij te staan!

Hieronder vind je het complete overzicht van plekken waar de 20% korting van de Barcelona City Pass geldig is (let op: korting is alleen geldig bij online boekingen via Ticketbar).

Korting City Pass Barcelona 2016
Inhoudsopgave