De beste tips van een local!

Actie: Vueling kortingscode t.w.v. 20 euro!

Toegevoegd op in Reizen
Inhoudsopgave

Vueling kortingscode actie t.w.v. 20 euro. Boek direct! Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Barcelona of een andere Europese bestemming? Profiteer dan snel van deze geweldige actie van Vueling!

Als je van 10 t/m 17 februari een retourvlucht koopt bij Vueling met vertrek of bestemming in Europa en daarmee t/m 20 juni vliegt… heb je mazzel! Elke passagier krijgt €20 korting op het basistarief. Mis dit niet!

Hoe krijg je de korting?

Het is heel eenvoudig: ga naar www.vueling.com en kies je bestemming en data in de zoekmachine. Dan kies je in de volgende stap de gewenste vlucht en klik op "Promotiecode" en dan verschijnt een ruimte waar je de kortingscode VY20EUR5N kunt invoeren. In de volgende stap van het aankoopproces zie je de toegepaste korting van €20.

Actie voorwaarden:

Korting van €20 geldig voor elke passagier en alleen toepasbaar op het basistarief van de vlucht. Promotie geldig voor retourvluchten op internationale routes (niet geldig voor vluchten van en naar Spanje). Kooptermijn van 10/02/12 t/m 17/02/12 (beide inclusief) om te vliegen van 21/02/12 t/m 20/06/12 (minimum anticipatie 11 dagen met betrekking tot datum heenvlucht), de promotie geldt niet voor de volgende data: van 30/03/12 t/m 10/04/12, van 27/04/12 t/m 02/05/12 en van 25/05/12 t/m 29/05/12.

5 reacties

 1. andre
  8 jaren geleden

  Heeft totaal geen nut, staat ook duidelijk (niet geldig voor vluchten van en naar Spanje) Dus introductie van het verhaal klopt niet en vind de actie heel vervelend !

  1. Marta
   8 jaren geleden

   Hola Andre,

   Bedankt voor je reactie. Vluchten van Nederland naar Spanje kunnen gewoon met kortingscode worden aangeschaft. Enkel de binnenlandse vluchten, van bijvoorbeeld Barcelona naar Madrid, kunnen niet met de korting worden gekocht.

   Hopelijk heb je wat aan deze informatie.

   Saludos,
   Marta

 2. Whitney
  8 jaren geleden

  Ik wilde een enkele reis naar Barcelona boeken, maar helaas geldt de korting dus niet hiervoor. Jammer!

 3. Pedro
  6 jaren geleden

  Zojuist getracht een retourvlucht: A'dam-Valencia te boeken in mei. Mooi in de data dat de kortingscode zou gelden. Mooi niet dus!!!!
  De Vueling website geeft aan dat de code niet meer geldig is.
  Lokkertje dus..........

  1. Marta
   6 jaren geleden

   Beste Pedro, de kortingscode was van 2012 zoals in het artikel vermeld staat. Helaas geldt deze kortingscode op dit moment niet meer.

   Met vriendelijke groet,
   Marta

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave