De beste tips van een local!

Samenwerken

HolaBarcelona.nl is als hobby ontstaan in 2011 maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste reissites over Barcelona in Nederland en Vlaanderen. Met een bereik van meer dan 60.000 potentiële klanten per maand (80.000 in het hoogseizoen), is HolaBarcelona.nl een gevestigd platform geworden voor bedrijven die zich focussen op de reisindustrie in Barcelona en Catalonië en hun brand awareness in Nederland en Vlaanderen willen verbeteren.

Lees hier meer over mij en hoe HolaBarcelona.nl is ontstaan.

HolaBarcelona.nl in cijfers

Website (bron: Google Analytics jaar 2018):

  • 48.000 bezoekers per maand
  • 30.000 unieke bezoekers per maand

Social media (augustus 2019):

  • Facebook: 3.561
  • Twitter: 1.658
  • Instagram: 1.069
  • Pinterest: 29.510

Nieuwsbrief (augustus 2019):

  • 1.221 abonnees

HolaBarcelona.nl in het kort

Op HolaBarcelona.nl verschijnen wekelijks nieuwe artikelen: de nieuwste hotspots, leukste plekken en verborgen juweeltjes van Barcelona, naast allerlei restaurant reviews, nieuwe evenementen en handige tips. Deze informatie wordt onder andere via social media en in de maandelijkse nieuwsbrief van HolaBarcelona.nl gedeeld.

Op de informatie pagina's van HolaBarcelona.nl worden de belangrijkste onderwerpen behandeld: van vervoer in de stad tot aan leuke hotels, lekkere tapasbars, restaurants en uiteraard alle must-sees. En daarbij met de unieke tips van een local, wat de ervaring in Barcelona alleen maar rijker maakt!

Daarnaast produceert en verkoopt sinds 2016 HolaBarcelona.nl haar eigen reisgidsen. Hiermee wil HolaBarcelona.nl de ervaring om naar Barcelona te reizen met de tips van een local vereenvoudigen en dat lezers makkelijk mee op pad kunnen.

Dus ben je op zoek naar een online influencer waarmee je samen kunt werken en je merk sterker maken onder de doelgroep van reizigers die geïnteresseerd zijn in Barcelona en Catalonië, dan ben je bij HolaBarcelona.nl aan het goede adres.

Samenwerkingsmogelijkheden

HolaBarcelona.nl werkt samen met verschillende bedrijven in binnen- en buitenland, onder andere reis- en hotelorganisaties, vluchtmaatschappijen, PR- en mediabureaus en verschillende kleine ondernemers gevestigd in Barcelona. Om de content uniek, interessant en relevant te houden voor de lezers zijn alle samenwerkingen met HolaBarcelona.nl maatwerk. Influencer Marta Rubio, geboren en getogen in Barcelona, maakt haar eigen content, produceert beeld en video materiaal en zorgt dat de informatie op HolaBarcelona.nl altijd up to date is. Marta is ook actief op het gebied van social media en heeft een groot netwerk met Barcelona liefhebbers weten op te bouwen.

Mits de content past bij de doelgroep en focus van HolaBarcelona.nl, is het mogelijk om een samenwerking aan te gaan. HolaBarcelona.nl staat open voor onder andere:

Advertorials

Laat je merk / product / bedrijf bekend worden onder de doelgroep van HolaBarcelona.nl via een redactionele publicatie. Enkele voorbeelden:

Reviews

Stuur HolaBarcelona.nl een product of op pad en laat haar een eerlijk review schrijven over je product / bedrijf. Enkele voorbeelden:

Persreizen

Stuur HolaBarcelona.nl op reis en laat je bestemming / activiteit in de schijnwerpers staan. HolaBarcelona.nl zal tijdens en na de reis de lezers eerlijk informeren over de ervaring.

Bannering

Koop banner posities binnen HolaBarcelona.nl en laat je campagnes zien bij de juiste doelgroep.

Nieuwsbrief

Promoot je merk / product / bedrijf in de maandelijkse nieuwsbrief van HolaBarcelona.nl. Een overzicht van de nieuwsbrieven van HolaBarcelona.nl is hier terug te vinden.

Uitgelichte tip

Er zijn meerdere mogelijkheden om je product te laten opvallen op HolaBarcelona.nl. Neem als voorbeeld het promoblok van 'Baja Bikes'.

Winactie

Winacties waarbij de lezers van HolaBarcelona.nl wat leuks kunnen winnen zijn altijd welkom op HolaBarcelona.nl. Enkele voorbeelden:

Social Media

HolaBarcelona.nl heeft inmiddels meer dan 35.200 volgers (via Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, Bloglovin en Google+). Laat HolaBarcelona.nl via social media je campagnes promoten voor extra exposure.

Interviews

HolaBarcelona.nl staat altijd open voor interviews! Heb je iets met Barcelona, heb je er gewoond, en wil je je tips met andere delen, neem dan contact op met HolaBarcelona.nl.

Freelance tekstschrijver

HolaBarcelona.nl deelt graag haar kennis over Barcelona, Catalonië en Spanje onder andere door tekstuele opdrachten aan te nemen en gastblogs te schrijven voor leuke websites zoals Takemeto.nl. Enkele voorbeelden:

Neem contact op met Marta (marta@holabarcelona.nl) voor een overzichtelijke media kit en om alle mogelijkheden rustig te bespreken of mail gerust je ideeën.